FREE Kurs WP

Welcome to free WP Course

Please enter your details:

FREE Kurs WP

Welcome to free WP Course

Please enter your details:

Lekcija 3 Indystack i WordPress dashboard

Dobrodošli na novu lekciju koja će vam pružiti sveobuhvatni uvid u Indystack Managed WordPress hosting dashboard i osnovne funkcije WordPressa. Ova desetominutna lekcija će vam pomoći da se bolje upoznate s intuitivnim alatima Indystack platforme i osnovama upravljanja sadržajem na WordPressu.

U prvom dielu lekcije, fokusiraćemo se na Indystack Managed WordPress hosting dashboard. Objasnićemo kako pristupiti dashboardu, navigirati kroz različite sekcije i koristiti alate koji vam omogućavaju potpunu kontrolu nad vašom hosting okolinom. Proučićemo mogućnosti i opcije i brzog pristupa vašem WordPress sadržaju.

U drugom dielu lekcije, usmerićemo se na osnovne funkcije WordPress dashboarda. Ovo uključuje pregledavanje i upravljanje člancima, stranicama, kategorijama i tagovima. Demonstriraćemo kako dodavati i uređivati sadržaj, prilagođavati izgled vaše web stranice putem tema i instalirati dodatke koji poboljšavaju funkcionalnost.

Kroz praktične primere i korisne savete, ova lekcija će vam omogućiti da se osećate samouvereno pri korištenju Indystack Managed WordPress hosting dashboarda i da u potpunosti iskoristite potencijal WordPress platforme za upravljanje vašim sadržajem.

Pratite lekciju, postavite pitanja i istražite mogućnosti koje vam pruža Indystack Managed WordPress hosting zajedno s moćnim alatima WordPress dashboarda!

Pokušaj razumevanja osnova weba WP Kurs Besplatni Lekcija 1
Pokušaj broj dva idemo Lekcija 2 Šta sačinjava WordPress
Mastering the Art of WordPress Theme Customization: A Comprehensive Guide

Subscribe for the latest news and updates